Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 146g594kcal0g146.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 146g502kcal14.9g102.5g1.8g5.1g
Voi, 1 tl, 5 g113g822kcal1.1g1.1g90.1g0g
Mustikka metsä- 394g174kcal2g25.2g2.4g13g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki282g158kcal23.9g14.1g0.6g0g
Kaurahiutale 45g169kcal6.5g25.7g3.3g4.5g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5190kcal127.8g630.4g221.8g45.2g
Valittu annoskoko1250g2595kcal63.9g315.2g110.9g22.6g
Annoskoko puolitettuna625g1298kcal32g157.6g55.5g11.3g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271