Kermainen uunilohi (karppaus)

Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 681g1331kcal127.3g0g92g0g
Amerikansekoitus, Apetit204g57kcal3.7g9.2g0.4g4.9g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g41g114kcal7.8g0g9g0g
Ruohosipuli 17g3.9kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl136g463kcal2.7g4.1g47.7g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit170g221kcal5.1g3.4g22.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4381kcal293.6g34g342.6g10.6g
Valittu annoskoko1250g2191kcal146.8g17g171.3g5.3g
Annoskoko puolitettuna625g1095kcal73.4g8.5g85.7g2.7g
Arvot/100g100g175kcal11.7g1.4g13.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235531