Pestokana

Ruskista kana ja sipuli.

Lisää joukkoon kerma.

Anna hautua muutama minuutti ja lisää pesto sekä valkosipulin kynsi murskattuna.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 201 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g622g684kcal143g0g11.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)389g330kcal3.9g13.6g27.2g0g
Sipuli 156g47kcal1.9g7.5g0.3g2.6g
Pesto alla Genovese (Sacla italia), annos 50g70g306kcal3.8g2.9g31g0g
Valkosipuli 6.2g6.7kcal0.5g1g0g0.1g
Suola, annos 3g7.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2749kcal306.2g50g139.4g5.4g
Valittu annoskoko1250g1375kcal153.1g25g69.7g2.7g
Annoskoko puolitettuna625g687kcal76.6g12.5g34.9g1.4g
Arvot/100g100g110kcal12.2g2g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235868