Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g303g1557kcal90.9g45.4g124.2g28.2g
Vesi, vesijohtovesi 606g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.8g14kcal0.1g3g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g76g134kcal0.2g7.4g0.2g0g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g98g345kcal13.8g55.1g6.8g10.8g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala160g511kcal24g94.3g4.2g16g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5120kcal258g410.4g271g110g
Valittu annoskoko1250g2560kcal129g205.2g135.5g55g
Annoskoko puolitettuna625g1280kcal64.5g102.6g67.8g27.5g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722