Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 115g35kcal1.4g5.5g0.2g2g
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)40g32kcal1.4g7.6g0.4g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g574g83kcal0g19.5g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 201g36kcal1.1g5g0.8g1.4g
Pasta 3-viljan (Torino)52g181kcal7.7g34.1g1.3g2.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha230g381kcal43.6g0g23g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Persilja 29g7.8kcal0.4g0.3g0.1g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1657kcal111.4g144.4g67.6g16.6g
Valittu annoskoko1250g828kcal55.7g72.2g33.8g8.3g
Annoskoko puolitettuna625g414kcal27.9g36.1g16.9g4.2g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237156