Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g90g524kcal19.8g18g45.7g0g
Voi 60% rasvaa 63g344kcal0.6g0.3g38.5g0g
Liivatelehti, gelatiini361g1260kcal309g0g0.4g0g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g14g0.2kcal0g0g0g0g
Fazer, premium block tumma suklaa90g505kcal7.2g33.4g37.9g10.8g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g90g462kcal8g26.4g36.1g5.3g
Philadelphia tuorejuusto 200g181g460kcal10.6g5.8g43.1g0g
Makeutusjauhe, Pirkka90g338kcal1.1g83g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl271g975kcal5.4g7.3g102.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9737kcal723.4g348.4g609.2g32.2g
Valittu annoskoko1250g4869kcal361.7g174.2g304.6g16.1g
Annoskoko puolitettuna625g2434kcal180.9g87.1g152.3g8.1g
Arvot/100g100g389kcal28.9g13.9g24.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237190