Aleksanterinleivokset (vegaani)

Sekoita keiju + sokeri sähkövatkaimella viitisen minuuttia.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää margariini-sokeriseokseen vuorotellen jauhoseosta ja maitoa.

Tee taikinasta kaksi n. 15 x 30 cm:n kokoista palaa leivinpaperille.

Paista 225 asteessa n. 10-12 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Levitä hillo toisen levyn päälle ja nosta toinen levy katoksi.

Tee kuorrute ja levitä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)220g1383kcal0g0g153.6g0g
Sokeri 149g606kcal0g149.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g7g0g0g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Maissitärkkelys 49g175kcal0.2g42.3g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 399g1370kcal40.7g279.6g4.8g14g
Soijamaito (alpro soja)88g43kcal3.2g3.2g1.9g0g
Mansikkahillo 101g229kcal0.6g54.5g0.1g0.9g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)35g221kcal0g0g24.6g0g
Ekströms mansikkainen sekamehu39g14kcal0.2g3.3g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g158g632kcal0g158g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9419kcal90.4g1398g371g29.8g
Valittu annoskoko1250g4709kcal45.2g699g185.5g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g2355kcal22.6g349.5g92.8g7.5g
Arvot/100g100g377kcal3.6g55.9g14.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237423