Tomaattipasta

Kuullota 1 rkl öliiviöljyssä 2 sipulia ja 2 valkosipulinkynttä ja lisää 500 g mielellään luumutomaatteja, mutta toki muutkin tomaatit käy. Mausta suolalla, mustapippurilla ja oreganolla ja hauduttele noin 15 min. Lisää lopuksi basilikaa.

Keitä lisäksi pastaa.

Yhdessä annoksessa on noin 232 kcal, jos kuivapastaa on keitetty noin 50 g per ruokailija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 22g194kcal0g0g22g0g
Sipuli (kuorittu)118g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Luumutomaatti pirkka, 83g784g157kcal4.7g29.8g2.4g47.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Barilla pipe rigatte (Barilla), annos 200g314g1057kcal39.2g210.8g6.3g18.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2907kcal92.8g496.4g62g136.4g
Valittu annoskoko1250g1454kcal46.4g248.2g31g68.2g
Annoskoko puolitettuna625g727kcal23.2g124.1g15.5g34.1g
Arvot/100g100g116kcal3.7g19.9g2.5g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237828