Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 563g262kcal2.8g47.3g1.1g10.7g
Raparperi 402g135kcal2.8g22.1g0.4g5.6g
Sokeri 68g277kcal0g68.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 7.6g26kcal0g6.2g0g0.1g
Kaurahiutale 64g241kcal9.3g36.6g4.7g6.4g
Vehnäjauho puolikarkea 52g179kcal5.3g36.6g0.6g1.8g
Sokeri 29g117kcal0g28.9g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4g13kcal0.4g2.4g0.3g1.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)60g434kcal0g0g48.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3367kcal41.2g496.6g110.6g51.4g
Valittu annoskoko1250g1684kcal20.6g248.3g55.3g25.7g
Annoskoko puolitettuna625g842kcal10.3g124.2g27.7g12.9g
Arvot/100g100g135kcal1.6g19.9g4.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238191