Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 203g824kcal0g202.9g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 143g180kcal15.8g0.4g12.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 117g400kcal11.9g81.5g1.4g4.1g
Vehnälese 12g27kcal1.6g1.8g0.5g4.5g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g12g44kcal0.4g9.5g0.4g0g
Leivinjauhe 6g11kcal0.3g2.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl119g1075kcal0g0g119.4g0g
Porkkanaraaste 200g358g97kcal2.2g19g0.7g9g
Tomusokeri 1dl=60g90g358kcal0g89.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.8g19kcal0g4.7g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 179g517kcal19.7g5.4g46.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7151kcal103.8g846g363.8g35.2g
Valittu annoskoko1250g3575kcal51.9g423g181.9g17.6g
Annoskoko puolitettuna625g1788kcal26g211.5g91g8.8g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.8g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239696