Mutakakku

1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.8g1.5g50.7g0g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g450g2347kcal28.8g183g174.9g12.1g
Hunaja 126g416kcal0.6g101.7g0g0g
Voi 180g1305kcal2.1g0.7g146.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g9547kcal186.6g573.8g743.6g24.2g
Valittu annoskoko1250g4773kcal93.3g286.9g371.8g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g2387kcal46.7g143.5g185.9g6.1g
Arvot/100g100g382kcal7.5g23g29.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=240469