Hapankaalipata (Fineli)

Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali 496g140kcal5.3g21.3g0.9g10.2g
Sianliha keskiarvo 372g813kcal68g0g60.6g0g
Sipuli 68g21kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Rypsiöljy 6.2g55kcal0g0g6.2g0g
Voi 8.7g63kcal0.1g0g7.1g0g
Paprika punainen 105g31kcal1g4.7g0.4g2g
Paprikajauhe 7.4g24kcal1.1g1.4g1g2.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 186g725kcal4g4.1g78.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3741kcal160.8g69.6g308.8g32.4g
Valittu annoskoko1250g1871kcal80.4g34.8g154.4g16.2g
Annoskoko puolitettuna625g935kcal40.2g17.4g77.2g8.1g
Arvot/100g100g150kcal6.4g2.8g12.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=241824