Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 212g634kcal38.1g2.5g53g0g
Kananmuna kuorineen punnittu466g587kcal51.3g1.4g41.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g530g108kcal3.2g20.1g1.6g7.4g
Voi 42g307kcal0.5g0.2g34.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3272kcal186.2g48.4g261.8g14.8g
Valittu annoskoko1250g1636kcal93.1g24.2g130.9g7.4g
Annoskoko puolitettuna625g818kcal46.6g12.1g65.5g3.7g
Arvot/100g100g131kcal7.4g1.9g10.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557