Karpin kanaparsakaalivuoka

Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 608g213kcal28.1g11.8g1.8g15.2g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g434g477kcal99.8g0g9.1g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g109g304kcal20.6g0g23.9g0g
Vispikerma, Pirkka 2 dl87g295kcal1.7g2.3g31.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g117kcal0g0g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2813kcal300.4g28.2g158g30.4g
Valittu annoskoko1250g1407kcal150.2g14.1g79g15.2g
Annoskoko puolitettuna625g703kcal75.1g7.1g39.5g7.6g
Arvot/100g100g113kcal12g1.1g6.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243672