Pitza

Pohja sekoitetaan ja levitetään voidellulle pellille, saa jäädä löysäksi.

Paista jauheliha jne. Maun mukaan täytteitä ja juustoa.

Vähän juustoa/kevyempi juusto, vähemmän kaloreita.

Paista pohjaa n. 10 minuuttia 225 asteessa ensin, sitten n. 10 minuuttia täytteiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2940 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese 21g77kcal3.8g9.7g1.6g3.7g
Hiiva, 50g5.3g3.2kcal0.7g0.1g0g0g
Vesi425g0kcal0g0g0g0g
Neljänviljanhiutale 6.4g21kcal0.6g3.7g0.2g0.7g
Ruispuurohiutale21g68kcal2.1g13.8g0.4g3g
Vehnäjauho, sunnuntai69g242kcal8.3g49.1g1.5g2.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 255g580kcal48.5g0g43.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g191g39kcal1.1g7.3g0.6g2.7g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g30g6.8kcal0.5g1g0.1g0g
Vesi128g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Heinz8.5g8.8kcal0.1g2g0g0.1g
Juusto, Valio arkijuusto85g281kcal23g0g20.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g4.3g31kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2714kcal177.4g173.4g143.2g24.6g
Valittu annoskoko1250g1357kcal88.7g86.7g71.6g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g679kcal44.4g43.4g35.8g6.2g
Arvot/100g100g109kcal7.1g6.9g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244670