Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali499g105kcal6g17g1g10.5g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Paprika punainen 53g16kcal0.5g2.4g0.2g1g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g18g4kcal0.1g0.6g0.2g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön12g82kcal0.3g0.5g1.9g0g
Kasvisliemikuutio 6.5g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Vesi235g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g18g145kcal0g0g16.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha352g584kcal66.9g0g35.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1943kcal150.4g48.4g112.4g25.2g
Valittu annoskoko1250g972kcal75.2g24.2g56.2g12.6g
Annoskoko puolitettuna625g486kcal37.6g12.1g28.1g6.3g
Arvot/100g100g78kcal6g1.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737