Rinkutinkun kanariisipata

Kaikki ainekset pataan ja 200 astetta niin kauan, että vesi on imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2905 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 256g927kcal20.8g202.3g1.4g4.4g
Broilerin fileesuikaleet, hunajamarinoitu, Saarioinen258g336kcal43.9g5.2g21.2g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g172g48kcal1g10.2g0.3g4.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl4.3g39kcal0g0g4.3g0g
Vesi559g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2700kcal131.4g435.4g54.4g18g
Valittu annoskoko1250g1350kcal65.7g217.7g27.2g9g
Annoskoko puolitettuna625g675kcal32.9g108.9g13.6g4.5g
Arvot/100g100g108kcal5.3g17.4g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245081