Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali692g146kcal8.3g23.5g1.4g14.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g346g97kcal2.1g20.6g0.7g8.7g
Sipuli (kuorittu)173g47kcal2.2g8.3g0.3g2.9g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8.7g1.7kcal0g0.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 6.9g28kcal0g6.9g0g0g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1052kcal25.2g119.8g51.6g52.2g
Valittu annoskoko1250g526kcal12.6g59.9g25.8g26.1g
Annoskoko puolitettuna625g263kcal6.3g30g12.9g13.1g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245118