Kääretorttu

Munat ja sokeri vatkataan kuohkeaksi, jauhot sekoiteetaan varovasti joukkoon.

Taikina levitetään leivinpaperille pellille.

Paistetaan 10-15 min. 200 asteessa.

Torttullevy kumotaan sokeroiidulle paperille.

Leivinpaperi poistetaan ja torttulvylle sivellään hilloa.

Torttulevy kierretään rullaksi ja kääritään paperiin.

Jäähtyneestä tortusta leikataan noin 1.5 cm paksuisia viipaleita

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 456g651kcal57.1g1.4g46.8g0g
Sokeri 176g716kcal0g176.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 202g694kcal20.6g141.6g2.4g7.1g
Vadelmahillo extra (Euroshopper), annos 8g415g1037kcal0g257.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6197kcal155.4g1153g98.4g14.2g
Valittu annoskoko1250g3098kcal77.7g576.5g49.2g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g1549kcal38.9g288.3g24.6g3.6g
Arvot/100g100g248kcal6.2g46.1g3.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245513