KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi384g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g288g1132kcal233.3g20.2g11.5g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 106g332kcal11.2g62.7g2.3g5.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g96g547kcal21.9g18.7g47.6g5.8g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 62g202kcal18.1g4.4g12.5g19.1g
Kananmuna kuoreton 211g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Ruokaöljy keskiarvo 52g458kcal0g0g51.8g0g
Hiiva, 50g38g23kcal5g0.4g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 13g0.3kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5991kcal632g214g295g61.4g
Valittu annoskoko1250g2996kcal316g107g147.5g30.7g
Annoskoko puolitettuna625g1498kcal158g53.5g73.8g15.4g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.6g11.8g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245533