Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 171g50kcal1.6g7.7g0.7g3.3g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g245g86kcal2.4g15.9g1.2g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g181g73kcal2g13g0.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)91g32kcal0.9g6.3g0.5g1.3g
Vesi551g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g4.9g13kcal0.5g0.5g1g0.1g
Rypsiöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g614kcal14.8g86.8g20.8g9.4g
Valittu annoskoko1250g307kcal7.4g43.4g10.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna625g154kcal3.7g21.7g5.2g2.4g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.5g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245921