Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 759g634kcal9.6g32.5g48.4g16.8g
Jauheliha, sika-nauta 304g673kcal53.2g0g51.6g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7.6g7.9kcal0.6g1.2g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)76g96kcal8.4g0.2g6.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g103kcal0g0g11.4g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.6g55kcal0.1g0.1g6.1g0g
Kasvisliemikuutio 8.4g25kcal0.8g1.1g2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3229kcal147.4g77.4g253g36.8g
Valittu annoskoko1250g1614kcal73.7g38.7g126.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna625g807kcal36.9g19.4g63.3g9.2g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246064