Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 235g61kcal3.7g5.4g1.2g6.8g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Voi 9g68kcal0.1g0g7.6g0g
Vesi564g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g188g470kcal35.7g0.1g41.4g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g235g259kcal5.4g7.3g23.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1727kcal90.2g27.4g147.4g14.2g
Valittu annoskoko1250g863kcal45.1g13.7g73.7g7.1g
Annoskoko puolitettuna625g432kcal22.6g6.9g36.9g3.6g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=246891