Puolukkakakku

Sulata voi. sekoita kuivat aineet.

Lisää puolukkasurvos voisula ja maito.

Sekoita hyvin.

Kaada voideltuun jauhotettuun vuokaan ja paista tunti.

Kumoa kypsä kakku ja jäähdytä vuoan alla

käytä 2 tl soodaa ei leivinjauhetta

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g90g656kcal0.9g0.9g71.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 329g1128kcal33.5g230.1g3.9g11.5g
Sokeri 287g1163kcal0g286.2g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu11g9kcal0.2g2g0.1g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g11g41kcal0.4g8.9g0.4g0g
Neilikka, annos 4g5.6g20kcal0.2g4.5g0.2g0g
Leivinjauhe 11g20kcal0.6g4.2g0g0.1g
Puolukkasurvos sokeroimaton 169g65kcal0.7g11.5g0.8g4.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen337g111kcal11.1g16.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6427kcal95.2g1129.6g154.6g32.4g
Valittu annoskoko1250g3214kcal47.6g564.8g77.3g16.2g
Annoskoko puolitettuna625g1607kcal23.8g282.4g38.7g8.1g
Arvot/100g100g257kcal3.8g45.2g6.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=247154