Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g510g612kcal81.6g6.6g28.6g0.5g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g5.1g45kcal0g0g5.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 510g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)16g59kcal0.9g12.4g0.6g0.9g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g204g245kcal5.9g11g20.4g0g
Voi 4.1g30kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1981kcal176.8g60g116g2.8g
Valittu annoskoko1250g990kcal88.4g30g58g1.4g
Annoskoko puolitettuna625g495kcal44.2g15g29g0.7g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310