Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 215g738kcal21.9g150.5g2.6g7.5g
Sokeri 141g571kcal0g140.4g0g0g
Leivinjauhe 4.1g7.3kcal0.2g1.6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.8g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g661g258kcal21.8g20.5g9.9g0g
Kananmuna kuoreton 136g195kcal17.1g0.4g14g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g83g562kcal0.8g0.8g62g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4739kcal123.6g648g177g15g
Valittu annoskoko1250g2370kcal61.8g324g88.5g7.5g
Annoskoko puolitettuna625g1185kcal30.9g162g44.3g3.8g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655