Kanakeitto broiskusta

Keittoveden kiehuessa lisää sekaan pakasteet kanaliemikuution kera ja paista broilerisuikaleet rypsiöljyssä.

Muutaman minuutin juuresten ja maissin kiehuttua lisää veteen nuudelit, broiskun pitäisi olla tässä vaiheessa muutamia minuutteja vaille valmis.

Kun nuudelit näyttävät turvonneen, lisää ruokakerma ja broisku.

Mausta mieleiseksesi (chili, curry, paprika...)! Reseptin nuudelit on valittu tuotehausta tumpelon logiikalla: nuudelit ilman keitinvettä ja öljyä >> jos joku tietää OIKEAN metodin nuudelipussin pelkän nuudeliosuuden kalorimäärälle ja P/H/R-osuudelle, kertokaa ihmeessä! Kamalasti on vaihtoehtoja valmiille keitolle ja pelkälle kuiva-ainekselle, eikä nuudelipussissa ole kuin valmiin keiton ravintosisältö :(

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr kanaliemikuutio 0,4% rasvaa valmiissa liemessä (Knorr), annos 10g6.2g16kcal0.7g0.7g1.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g124g75kcal1.1g6.5g5g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 621g0kcal0g0g0g0g
Apetit maissi, 200 g/pss124g154kcal3.7g31.8g1g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g112g31kcal1.2g5.4g0.4g3.4g
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g186g223kcal33.5g3.2g8.4g0g
Nuudelit (Mama), annos 90g68g48kcal1.4g6.1g2g0g
Rypsiöljy 8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1248kcal83.2g107.4g53.4g7.6g
Valittu annoskoko1250g624kcal41.6g53.7g26.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna625g312kcal20.8g26.9g13.4g1.9g
Arvot/100g100g50kcal3.3g4.3g2.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249674