Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 313g447kcal39.2g0.9g32.1g0g
Oltermanni, perinteinen171g615kcal42.7g0g49.5g0g
Aurajuusto97g329kcal19.4g0g28.1g0g
Paprika punainen 97g28kcal0.9g4.4g0.4g1.8g
Paprika keltainen 97g29kcal0.9g4.9g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)68g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki228g182kcal29.6g4.6g4.6g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g2.8g0.3kcal0g0g0g2.4g
Tonnikala öljyssä 88g168kcal23.9g0g7.9g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )88g124kcal11.5g5.7g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3881kcal338g47.6g258.2g14.6g
Valittu annoskoko1250g1941kcal169g23.8g129.1g7.3g
Annoskoko puolitettuna625g970kcal84.5g11.9g64.6g3.7g
Arvot/100g100g155kcal13.5g1.9g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250062