Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)581g733kcal64g1.7g52.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 87g288kcal1.7g2.6g30.5g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki233g186kcal30.2g4.7g4.7g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g116g419kcal32.6g2.3g31.4g0g
Kebabliha 233g507kcal57.8g0g30.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4265kcal372.6g22.6g299.4g0g
Valittu annoskoko1250g2133kcal186.3g11.3g149.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g1066kcal93.2g5.7g74.9g0g
Arvot/100g100g171kcal14.9g0.9g12g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=250159