Makaroonilaatikko, koskenlaskija

Ruskista sipuli ja jauheliha, mausta jauhelihamausteella.

Keitä makarooni kypsäksi.

Sekoita vuokaan.

Lisää joukkoon koskenlaskija juusto paloja.

Kaada päälle munamaito.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Minihiiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Jauheliha, sika-nauta 171g378kcal29.8g0g29g0g
Makarooni kypsä (Myllyn paras), annos 150g385g559kcal20.4g111.8g2.7g5g
Maito, Kevyt529g243kcal16.9g25.4g7.9g0g
Kananmuna kuoreton 38g54kcal4.7g0.1g3.8g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g85g239kcal16.2g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2967kcal177.2g278.6g124.6g11.4g
Valittu annoskoko1250g1483kcal88.6g139.3g62.3g5.7g
Annoskoko puolitettuna625g742kcal44.3g69.7g31.2g2.9g
Arvot/100g100g119kcal7.1g11.1g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251040