Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g678g746kcal54.2g135.6g0g33.9g
Punajuuri, keitetty, suolaton 476g186kcal4.9g33.5g1g12.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 54g473kcal0g0g53.5g0g
Mustapippuri 2.4g6.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Riisijauhoseos, gluteeniton 36g124kcal0.9g28.8g0.2g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.8g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3082kcal121.4g399.2g109.6g95.6g
Valittu annoskoko1250g1541kcal60.7g199.6g54.8g47.8g
Annoskoko puolitettuna625g771kcal30.4g99.8g27.4g23.9g
Arvot/100g100g123kcal4.9g16g4.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251390