Raejuustoletut

Raejuusto murskataan hieman haarukalla ja sen jälkeen lisätään kananmunat, jauho ja suola.

Sekoitetaan hyvin, seos saa olla löysä.

Letut paistetaan voissa kunnes letut ovat kullankeltaisia.

Tarjoillaan marjojen ja kerman tai maustamattoman jugurtin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tarmuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki718g647kcal107.8g18g14.4g0g
Kauralese 65g233kcal11.6g29.5g5g11.3g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g36g216kcal8.6g2.4g19.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu431g543kcal47.4g1.3g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3276kcal350.8g102.4g155.2g22.6g
Valittu annoskoko1250g1638kcal175.4g51.2g77.6g11.3g
Annoskoko puolitettuna625g819kcal87.7g25.6g38.8g5.7g
Arvot/100g100g131kcal14g4.1g6.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252396