Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 93g19kcal0.6g2.8g0.1g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha310g515kcal59g0g31g0g
Sipuli 133g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 177g0kcal0g0g0g0g
Voi 8.9g64kcal0.1g0g7.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl8.9g22kcal1.1g0.1g2g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g332g166kcal5g24.3g4.3g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g177g46kcal2.1g6.9g0.4g3.4g
Vehnäjauho puolikarkea 8.9g30kcal0.9g6.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1806kcal141g93.4g90.8g15.4g
Valittu annoskoko1250g903kcal70.5g46.7g45.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g452kcal35.3g23.4g22.7g3.9g
Arvot/100g100g72kcal5.6g3.7g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252484