Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha242g411kcal45.9g0g24.2g0g
Tomaattimurska 483g142kcal2.7g25.6g1g9.2g
Kidneypapu, suolaliemessä175g193kcal13.7g31.5g0.9g14g
Chili paprika punainen30g12kcal0.6g2.7g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)91g401kcal19.9g0.9g35.3g0g
Paprika, punainen94g24kcal0.8g4.3g0.4g1.9g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g121g87kcal3g20.3g0.1g0g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2572kcal175.6g175.6g124g50.8g
Valittu annoskoko1250g1286kcal87.8g87.8g62g25.4g
Annoskoko puolitettuna625g643kcal43.9g43.9g31g12.7g
Arvot/100g100g103kcal7g7g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254057