Ranskalainen suklaakakku

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu suklaa ja margariini.

Lisää varovasti kuivat aineet.

Lisää voideltuun ja jauhotettuun vuokaan

Paista 200C n. 30min, kakun kuuluukin jäädä keskeltä raa´aksi! Anna jäähtyä niin että vähän jähmettyy ja nauti vaikka vaniljajäätelön kera.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Frigga
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 290g1176kcal0g289.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu309g389kcal34g0.9g27.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 185g633kcal18.8g129.2g2.2g6.5g
Leivinjauhe 5.7g10kcal0.3g2.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.8g25kcal1.3g0.7g1.5g2.1g
Maitosuklaa 227g1221kcal23g113.6g75g0.1g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 227g1614kcal1.7g0.9g181.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10136kcal158.2g1073.6g576.4g17.4g
Valittu annoskoko1250g5068kcal79.1g536.8g288.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna625g2534kcal39.6g268.4g144.1g4.4g
Arvot/100g100g405kcal6.3g42.9g23.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=254772