Jogurttikakku

Leivinjauheen tilalle sooda.

vatkaa munat ja sokeri, lisää muut aineet.

Lopuksi jauhot jossa sooda. 175, 50 min, korppujauhotettu kakkuvuoka

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 183g261kcal22.8g0.5g18.7g0g
Rasvaton jogurtti Metsämarja, Valio332g133kcal12.6g21.3g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen83g27kcal2.7g4.1g0g0g
Oivariini, 60 (100g)208g1142kcal2.1g2.1g124.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g4.2g13kcal0.5g2.5g0.3g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 432g1482kcal44g302.3g5.2g15.1g
Leivinjauhe 8.3g15kcal0.4g3.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g6145kcal170.2g671.8g298.2g32.6g
Valittu annoskoko1250g3072kcal85.1g335.9g149.1g16.3g
Annoskoko puolitettuna625g1536kcal42.6g168g74.6g8.2g
Arvot/100g100g246kcal6.8g26.9g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255318