Tomaatti vuohenjuusto piirakka

Jauhot ja rasva nypitään muruiksi lisätään vettä sen verran että taikinasta tulee muotoiltava ja kimmoisa, kaulitaan piirakkavuuan pohjalle.

Annetaan levätä 30 kylmässä.

Pohjan päälle levitetään tuorejuusto ja rahkaeos, lisätään reilusti basilikaa ja tomaattiviipaleet, päälle rkl öljyä tipoittain ripoteltuna ja pippuria ja suolaa myllystä.

Valkosipulia myös mausteeksi jos muistaaja ripaus sokeria
paista 225 asteessa 15-20 min. pohjaa voi myös paistaa etukäteen pari minsaa, superherkkua!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 197 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 190g653kcal19.4g133.2g2.3g6.7g
Voi 79g575kcal0.9g0.3g64.5g0g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 7.9g14kcal0.4g3g0g0g
Kaurahiutale 64g237kcal9.2g36.2g4.6g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 79g0kcal0g0g0g0g
Vuohenjuusto, Soignon, Light119g288kcal32.1g3.1g16.3g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki198g111kcal16.9g9.9g0.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g444g90kcal2.7g16.9g1.3g6.2g
Basilika, kuivattu 48g121kcal6.9g9.7g1.9g19.3g
Ruokaöljy keskiarvo 16g140kcal0g0g15.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4460kcal177g424.6g214.2g77g
Valittu annoskoko1250g2230kcal88.5g212.3g107.1g38.5g
Annoskoko puolitettuna625g1115kcal44.3g106.2g53.6g19.3g
Arvot/100g100g178kcal7.1g17g8.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255722