Borssikeitto paistijauhelihalla

(4:lle hengelle)
1 porkkana
150 g juuriselleriä
3 punajuurta
1 sipuli
275 g keräkaalia
290 g paistijauhelihaa
2 liha- tai kasvisliemikuutiota
1 tl basilikaa
1 tl meiramia
1 tl timjamia
1 tl persiljaa
1 tl suolaa

1. Suikaloi tai raasta juurekset
2. Kiehauta 1 l vettä, lisää lihaliemikuutio(t) ja juurekset
3. Anna kiehua hiljalleen reilu 30 min
4. Ruskista jauheliha ja lisää se keittoon
5. Mausta suolalla, timjamilla, meiramilla, basilikalla ja persiljalla

Halutessasi voit vielä ripotella raejuustoa sekaan.

(Ainekset Finelin taulukosta)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 588 grammaa

Nananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 154g213kcal28.9g0g10.8g0g
Kasvisliemikuutio 11g32kcal1g1.4g2.5g0.2g
Punajuuri 213g82kcal2.1g14.7g0.4g5.3g
Valkokaali keräkaali 146g41kcal1.7g5.9g0.3g3.1g
Juuriselleri 80g25kcal1g3.7g0.2g2.5g
Porkkana 48g16kcal0.3g2.7g0.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 532g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 61g19kcal0.8g2.9g0.1g1g
Basilika, kuivattu 0.5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.2g
Timjami 0.5g1.5kcal0g0.1g0g0.2g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g860kcal71.8g63g28.8g27.4g
Valittu annoskoko1250g430kcal35.9g31.5g14.4g13.7g
Annoskoko puolitettuna625g215kcal18g15.8g7.2g6.9g
Arvot/100g100g34kcal2.9g2.5g1.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=25578