Kesäkurpitsalasagne

Suikaloi kesäkurpitsa pituussuunnassa leveiksi lastuiksi.

Pilko sipuli.

Paista jauheliha, sipulit ja sienet.

Lisää tomaattimurska.

Laita uunivuokaan jauhelihakastiketta, kurpitsalevyjä ja juustokermaa vuorotellen.

Halutessasi ripottele päälle juustoraastetta.

Paista n. 30 min. 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 269g49kcal1.5g6.7g1.1g1.9g
Sipuli (kuorittu)54g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Tomaattimurska 216g63kcal1.2g11.4g0.4g4.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g323g550kcal61.4g0g32.3g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g269g323kcal9.2g9.7g26.9g0g
Kantarelli 108g19kcal2g0.4g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2060kcal153.8g65.2g122.8g18.2g
Valittu annoskoko1250g1030kcal76.9g32.6g61.4g9.1g
Annoskoko puolitettuna625g515kcal38.5g16.3g30.7g4.6g
Arvot/100g100g82kcal6.2g2.6g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=255993