Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 145g110kcal2.7g22.5g0.3g1.5g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Porkkana 92g30kcal0.6g5.1g0.2g2.4g
Purjosipuli 31g7kcal0.6g0.7g0.1g0.6g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 34g12kcal0.7g1.5g0.1g0.9g
Lihaliemikuutio Maggi7.5g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Persilja 1.7g0.5kcal0g0g0g0.1g
Nakki, Atria A-lk kuoreton137g300kcal15.3g3.4g25.9g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 683g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1031kcal43.6g78.4g57.4g15.6g
Valittu annoskoko1250g516kcal21.8g39.2g28.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna625g258kcal10.9g19.6g14.4g3.9g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256320