Fetalla mehevöitetyt jauhelihapihvit

Kaikki aineet tasaisesti sekaisin, tee sopiva määrä puolikkaita joiden keskelle juusto.

Sulje puolikkaat kiinni juustottomalla puolikkaalla ja paista pannulla sopiva aika.

Mausteiksi chiliä, suolaa jne.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g641g1090kcal121.8g0g64.1g0g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.5g0.4g3.7g
Creme Bonjour Cuisine,tom., annos 100g200g280kcal6g4g26g0g
Dodoni feta, kreikkalainen (Dodoni), annos 200g58g147kcal9.7g1.2g12g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g43g45kcal3.4g7.1g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3493kcal309.6g46.2g223.6g9.2g
Valittu annoskoko1250g1747kcal154.8g23.1g111.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g873kcal77.4g11.6g55.9g2.3g
Arvot/100g100g140kcal12.4g1.8g8.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256339