Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 347g495kcal43.3g1g35.5g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g420g273kcal50g17.6g1.3g0g
Soijajauho rasvainen 74g343kcal25.4g17.3g17.3g8.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 42g136kcal12.2g2.9g8.4g12.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)42g107kcal7g14.3g2.6g12.6g
Seesaminsiemen, kuorineen 42g283kcal11.3g2.9g24.4g5.2g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g7.9g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen53g378kcal0.5g0.5g42g0g
Oltermanni, perinteinen210g756kcal52.5g0g60.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5616kcal406.6g128.8g384.8g79g
Valittu annoskoko1250g2808kcal203.3g64.4g192.4g39.5g
Annoskoko puolitettuna625g1404kcal101.7g32.2g96.2g19.8g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256603