Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g827g2895kcal99.3g537.7g18.2g74.4g
Oliiviöljy 138g1219kcal0g0g137.9g0g
Valkosipuli 55g60kcal4.4g9g0.3g1.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 230g50kcal0.7g3.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8448kcal208.8g1100.8g312.8g151.6g
Valittu annoskoko1250g4224kcal104.4g550.4g156.4g75.8g
Annoskoko puolitettuna625g2112kcal52.2g275.2g78.2g37.9g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761