Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 499g227kcal2.5g40.9g1g20g
Kananmuna kuoreton 215g307kcal26.9g0.6g22.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g145g43kcal1.4g5.8g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 391g1085kcal7.8g11.7g109.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3325kcal77.2g118g266g40g
Valittu annoskoko1250g1662kcal38.6g59g133g20g
Annoskoko puolitettuna625g831kcal19.3g29.5g66.5g10g
Arvot/100g100g133kcal3.1g4.7g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256957