Mantelileipä Karppi

Sekoita kaikki ainekset sekaisin.

Jos haluat pehmeitä leipiä niin käytä sähkövatkainta saadaksesi kuohkean taikinan.

Käytä leivinjauheen tilalla ruokasoodaa!!!
Pyörittele pellille pieniä palloja ja taputtele ne kosteilla sormilla leipäsiksi.

Esilämmitä uuni 200 asteeseen ja paista leipiä noin 15 min tai kunnes ovat kullan ruskeita.

Taikinassa voi käyttää oman mielen mukaan erilaisia mausteita.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hannaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g484g2901kcal116.1g31.9g261.1g0g
Kananmuna kuoreton 443g632kcal55.4g1.3g45.4g0g
Emmental, punaleima 17%302g877kcal102.8g0g51.4g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g8891kcal550.6g81.6g715.8g0.2g
Valittu annoskoko1250g4446kcal275.3g40.8g357.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna625g2223kcal137.7g20.4g179g0.1g
Arvot/100g100g356kcal22g3.3g28.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257526