Rahkapiirakka (karppaus.info)

Pohja:
100 g voi
2 munaa
1/3 dl hedelmäsokeria/hermesetas
1,5 dl soijajauhoa
0,5 dl mantelijauhe
1 tl psyllium / leivinjauhetta
(vanilijauute maun mukaan)

täyte:
1 purkki maitorahkaa
marjoja
makeutusainetta oman maun mukaan

vatkaa vaahdoksi muna ja sokeri, (jos käytät nestettä, vaahtoa ei tule, mutta se ei haittaa) sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munaseokseen, lopuksi rasva ja paista uunissa 200 asteessa noin 10-15 minuuttia

lisää täyte ja paista noin 20 minuuttia että rahka on kiinteää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

Goldy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 185g1343kcal2.2g0.7g150.6g0g
Kananmuna kuoreton 204g291kcal25.5g0.6g20.9g0g
Hermesetas -neste19g0kcal0g0g0g0g
Soijajauho vähärasvainen 278g1085kcal125.8g78.9g20g40g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g93g538kcal20.3g18.4g46.9g0g
Maitorahka, Valio, 0,3463g301kcal50.9g19.4g1.4g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g9g0.9kcal0.1g0g0.1g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7118kcal449.6g236g479.8g95.8g
Valittu annoskoko1250g3559kcal224.8g118g239.9g47.9g
Annoskoko puolitettuna625g1780kcal112.4g59g120g24g
Arvot/100g100g285kcal18g9.4g19.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257667