Risotto ala Tomppa

Tästä resptistä tulee 4-6 annosta.

Tarvitset: Risella risottoriisiä 3dl, vettä 0,7l, ruokaöljyä 2rl, nakkeja paketillisen ja isohkon porkkanan.

Mausteeksi kurryä ja mustaa pippuria ja ripaus suolaa.

Laita 3 litra kattila lämpiämään ja laita ruokaöljyö pohjalle.

Kun tuntuu lämpöä kämmeneen, lisää riisi.

Sekoita koko ajan ja kun riisistä irtoaa valkoista öjlyn sekaan, lisää vesi.

laita levyä pienemmälle.

Lisää mausteet.

Muista laittaa kansi päälle. 10 min. kohdalla lisää porkkanaraaste ja pilkotut nakit.

Vielä n. 10 minuuttia ja ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, Atria A-lk kuoreton252g554kcal28.2g6.3g47.8g0.3g
Porkkanaraaste 200g180g49kcal1.1g9.5g0.4g4.5g
Rypsiöljy rainbow9g81kcal0g0g9g0g
Risella risottoriisi (keitetty) (Risella), annos 100g809g909kcal18g201.5g3.2g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3185kcal94.6g434.6g120.8g24.6g
Valittu annoskoko1250g1592kcal47.3g217.3g60.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna625g796kcal23.7g108.7g30.2g6.2g
Arvot/100g100g127kcal3.8g17.4g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257711