Kaaliwokki ala Tomppa

Kuumenna öljy wokkipannussa.

Suikaloi kaali ja laita pannuun.

Kuutioi kesäkurpitsa ja lisää pannuun.

Lisää teriaki kastike, vesi, hunaja ja muut mausteet.

(curry, mustapippuri, inkivääri, chili ja ripaus suolaa).

Laita 3 selle muhimaan.

Laita paistinpannulle jauheliha paistumaan ja viipaloi purjosipuli.

Kun jauheliha on ruskistunut, lisää purjo ja kuullota lihan liemessä pehmeäksi.

Kaada jauheliha purjo seos wokki pannuun päälle ja jätä muhimaan noin 10-15 minuuttia.

ja eikun syömään.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 368 grammaa

Tomppa65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha272g451kcal51.7g0g27.2g0g
Kaali, valkokaali340g72kcal4.1g11.6g0.7g7.1g
Kesäkurpitsa zucchini 374g68kcal2.1g9.3g1.5g2.6g
Purjosipuli 136g31kcal2.5g3.3g0.3g2.9g
Teriyaki marinade (Kikkoman), annos 250g31g26kcal1.3g5.8g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu3.4g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Mustapippuri 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 68g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow10g92kcal0g0g10.2g0g
Hunaja 10g34kcal0.1g8.2g0g0g
Hunaja 4.8g16kcal0g3.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1590kcal124g86.2g79.8g26.2g
Valittu annoskoko1250g795kcal62g43.1g39.9g13.1g
Annoskoko puolitettuna625g398kcal31g21.6g20g6.6g
Arvot/100g100g64kcal5g3.4g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=257821