Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss504g136kcal4g25.7g2g14.6g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g252g189kcal4.8g40.4g0.5g2.5g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g161g258kcal25.8g1.6g14.5g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g28g34kcal0.7g1.7g2.5g0.4g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi303g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1241kcal70.8g139.6g39g35.6g
Valittu annoskoko1250g620kcal35.4g69.8g19.5g17.8g
Annoskoko puolitettuna625g310kcal17.7g34.9g9.8g8.9g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822