Karppaajan sitruunainen juustokakku(MN11/11)

Sekoita mantelijauhe ja sulatettu voi tasaiseksi.

Paista irtopohjavuoassa, 225C noin 10 min. \\r\\nLiivatteet likoon noin 5min kylmään veteen.

Kerma vaahdoksi ja juusto sekaan.

Purista liivatteista vesi pois ja sulata kuumennettuun sitruunamehuun.

Yhdistä kerma-juustoseokseen.

Mausta halutessasi makeutusaineella.\\r\\n Levitä jäähtyneen kakun päälle.

Anna hyytyä viileässä väh. 2,5h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 126 grammaa

Belle70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g398g2390kcal95.6g26.3g215.1g0g
Voi 100g723kcal1.2g0.4g81g0g
Liivatelehti, gelatiini299g1043kcal255.8g0g0.3g0g
Kuohukerma (pirkka) (Pirkka), annos 100g199g677kcal6g6g69.7g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g199g508kcal11.8g6.4g47.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton45g9kcal0.1g0.7g0g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 10g41kcal0.3g9.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g10782kcal741.6g99g827.4g0g
Valittu annoskoko1250g5391kcal370.8g49.5g413.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g2696kcal185.4g24.8g206.9g0g
Arvot/100g100g431kcal29.7g4g33.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=259678